Retourinformatie

Bij Street Food / Toversaus® willen wij dat je 100% tevreden bent met je aankoop. Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn, dan heb je het recht om het product binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren, zonder opgaaf van redenen.

Als je het product wilt retourneren, dien je dit binnen de afkoelingsperiode van 14 dagen aan ons te melden via [email protected]. Vervolgens heb je nog 14 dagen de tijd om het product terug te sturen.

Let op dat het product alleen geretourneerd kan worden als het ongebruikt is en, indien mogelijk, in de originele verpakking zit. De kosten voor het retourneren van het product zijn voor jouw rekening. Wij raden aan om het product met een track & trace code te verzenden, zodat je het kunt volgen en kunt aantonen dat het is verstuurd.

Zodra wij het geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen wij het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Houd er rekening mee dat als je bij het bestellen een duurdere verzendmethode hebt gekozen dan de standaardlevering, de extra kosten van deze methode niet worden terugbetaald.

Als je vragen hebt over het retourneren van een product of als je hulp nodig hebt bij het retourneren, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via [email protected]. Onze medewerkers helpen je graag.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »