Toversaus®

Toversaus®

Toversaus® is een lichtpittige Caraïbische smaakmaker, marinade, alleskunner. Wil je snel even je vlees marineren, dat kan! Toversaus® is de snelste, 30 seconden...klaar. Even een visje bestrijken? Zo gepiept.
Ook perfect om je soep mee op smaak te brengen, je nasi mee te bereiden, een pastasaus mee te maken en zo nog veel meer. Sowieso ook perfect voor op de BBQ en Grill! Maar ook lekker om mee te braden en te stoven, in de oven, braadzak en ga zo maar door.

Wist je dat ons kleine emmertje Toversaus van 200 gram goed is voor meer dan 3 kilogram vlees, vis, groente etc.? Onze grote emmer van 3 kilogram voor wel meer dan 45 kilogram! 

Check ook eens onze fanclub op Facebook Toversaus Gerechten voor meer inspiratie. Geplaatst door en voor onze echt fans! 

Toversaus® dus.

Toversaus®

“Beste Fans, wij zijn ook te vinden in o.a. de Jumbo supermarkten, bij slagers en horeca. Heb je een goede tip of zelf een winkel waarin je onze Toversaus® graag zou willen hebben? Dan horen we je graag!”

— Team Toversaus
Street Food Toversaus®
Street Food Toversaus®
Street Food Toversaus®

Toversaus®

Merk: Street Food

Levertijd: 1 werkdag

Licht pittig, Caribbean styled...de enige smaakmaker, marinade, alleskunner die je nodig hebt voor de bereiding van al je heerlijke gerechten. Snel en gemakkelijk.

  • Smaakmaker, marinade, alleskunner!
  • Vóór 13.00 uur besteld = zelfde dag verstuurd
  • Géén verzendkosten!

€14,99

+ -

Agenda, recepten en meer...

Wil je weten waar je binnenkort onze Toversaus® kunt komen proeven? Ben je op zoek naar inspiratie en recepten? Of wil je de geheime ingrediënten weten van onze Toversaus®? Kijk dan even verder hier.

Agenda november 2023

Hier staan wij in november 2023. Tot dan!

Agenda oktober 2023

Hier staan we met ons wagentje in oktober 2023

Recepten

Wil je graag ons receptenbundel mail ons dan even op [email protected]. Of heb je zelf een lekker recept waarvan jij vindt dat deze ook in onze bundel hoort? Ook dan horen we graag van je.

Ingrediënten en voedingswaarden

Hier vind je de ingrediënten en voedingswaarden van onze Toversaus®

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »